new in: something red

Alkuviikon kiireiden keskellä ilahdutti UPS:n toimittama paketti, joka sisälsi kauneimman koskaan näkemäni paperikassin, kuin myös tietysti vähän jotain muutakin upeaa.

Gucci5

Kirjoittelin viime vuoden puolella postauksen, jossa haaveilin muun muassa uudesta lompakosta vanhan kukkaroni tilalle joka oli palvellut jo yli 4vuotta. Ja taitaa olla, että olin puhunut kollaasin tuotteista kotona enemmänkin koska sain rastia tuolta listalta niin korun kuin myös lompakon jouluaattona! Oikeastaan muru oli taiteillut ”lahjakortin” Guccille, jonka lunastin nyt viikonloppuna kun klikkailin tilauksen nettikauppaan. Ensinnäkin, erittäin suuri suositus Guccin omalle nettikaupalle, josta tilaus tuli kahdessa päivässä: tilauksen tein sunnuntai-iltana ja paketti saapui Firenzestä keskiviikoksi Tampereelle kotiovelle asti. Ja miten ihanaa, että paketistä löytyi kaikki oheiset, mitä olisi mukaan saanut myös liikkeestä ostettaessa eikä tuote ollut vain tylsästi muoveissa.

Ja lompakko oli vielä kauniimpi kuin muistin! Punaisen sävy on kuin myös kokokin aivan täydellinen sekä nahka upeaa ja kestävää grained-nahkaa. Mietin pitkään, että olisikon painattanut tähän myös nimikirjaimet mutten osannut päättää, joten tilasin lopulta ilman. Punainen oli värinä automaattinen valinta, enkä voisi olla siihen tyytyväisempi. Ja tuo pieni, kultainen logo on vaan niin kaunis. Tämä on vaan niiiiiin ihana! Revin pahvilaatikon auki sekunneissa ja iskin korttini tähän samantien – hih.

Gucci3

Lompakon ”virallinen nimi” on vähän hämäävä:  leather card case, koska itselle mieleen tulee vain suomennos korttikotelo. Tässä on kuitenkin niin paikka seteleille kuin myös hyvänkokoinen tasku kolikoille. Korttitaskuja on virallisesti 4kpl, mutta kaksi ”sisätaskua” löytyy myös. Mitoiltaan tämä on täydellinen pieniin kuin myös tietty isoihin laukkuihin. Kaipasin vanhan kukkaron tilalle vaihteluksi ”oikeaa” lompakkoa ja tämä oli ainoa joka täytti kriteereistä lopulta jokaisen. Oikeasti, miten hankalaa voikin olla pelkän lompakon löytäminen! Sitä kuitenkin käyttää käytännössä päivittäin, joten olin sitä mieltä että sen täytyy tuntua heti alusta asti siltä oikealta. Iso suositus siis, mikäli oot etsimässä uutta lompakkoa tai miettinyt, miltä tämä samainen näyttää oikeasti!

Gucci4

Gucci leather card case in hibiscus red leather

8 Comments

 1. Sara 12.1.2018

  Upea!😍

  Vastaa
 2. Anne-Mari 13.1.2018

  Onpa se nätti! Just yks päivä vähän vilkuilin samaa, nimenomaan punaisena. Harkinnassa on tosin myös LV:n Clemence wallet, joten täytyy vielä pohdiskella näiden kahden välillä. 😀

  Vastaa
  • elinakui 14.1.2018

   Eikö! 👌🏻😍 tälle kyllä iso suositus ja punaisen sävy on luonnossa aivan täydellinen – sopivan tumma muttei liian jouluinen eikä liian kylmä/lämmin sävy 😊

   Vastaa
 3. Eveliinalivin 14.1.2018

  Aah, ihana! Uusi kukkaro on ollut omallakin listallani ikuisuuden! Guccin omalle verkkokaupalle tosiaankin huikea suositus – paras nettikauppa ikinä.

  Vastaa
  • elinakui 14.1.2018

   Sama! Oon valehtelematta etsinyt uutta lompakkoa jo toista vuotta, mutta mikään muu ei sävähdyttänyt niinkuin tämä 😻 en vaan saanut mielestä kevään Dubain reissun jälkeen 🙈

   Vastaa
 4. JohannaN 14.1.2018

  Todella upea!😍Nappi valinta.
  Minullakin on korttikotelo ollut etsinnässä pitkään ja ensi viikolla koittavat syntymäpäivät ovat oiva tilaisuus laittaa tilaus menemään😏Guccin nettikauppa on kyllä huikea.

  Vastaa
  • elinakui 15.1.2018

   Kiitos! 😘 Upeita korttikoteloita on kanssa myynnissä vaikka kuinka – omat suosikit löytyy Guccin ja Saint Laurentin valikoimista 😊

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *