Bucket list -juttuja

Ai että, oon täällä just nyt enemmän kuin täpinöissäni. Tai oikeastaan, oon ollut fiiliksissä tästä jutusta jo pitemmän aikaa mutta kaikki konkretisoitui entisestään kun ostettiin lentoliput viime viikolla! Ollaan mietitty tätä reissua jo alkusyksystä ja pohdittiin, mikä olisi sopiva ajankohta lähteä. En edes rehellisesti muistanut talvilomaani ennenkuin pomoni muistutti siitä, kun pohdin ääneen töissä että koskahan ehtisi reissuun lähteä.

Niin siis minne me ollaan menossa? No, en ehkä kestä – NEW YORKIIN! Tää on niin mun top3:ssa bucket listalla ja en ymmärrä ihan vielä, että ollaan todellakin lähdössä ja kaikenlisäks aika pian! Löydettiin hyvät lennot ja ihan mielettömän kivalta vaikuttava hotelli hyvältä spotilta Nykistä. Oon ahkeraan jo tallentanut Instagramiin omaan New York -kansioon kaikkia ihania kahviloita, ravintoloita ja tietty ne must see -nähtävyydet Empire State buildingista Brooklyn Bridgeen. Aiotaan turisteilla ihan kunnolla ja fiilistellä kaikkia kauan haaveiltuja juttuja, syödä hyvin sekä todennäköisesti kävellä huomaamatta kilometreittäin joka päivä. Käytiin ekan kerran Jenkeissä 2016 keväällä, kun oltiin reilu viikko Chicagossa ja  jo sillon aloin haaveilla seuraavasta reissusta just Amerikkaan ja päälimmäisenä haaveena Nyki. Itseasiassa haaveiltiin tästä jo vähän viime vuonna mutta ei saatu sopivaa ajankohtaa järjestymään mutta nyt vihdoin päästään reissuun. Ah, niin ihanaa – oon niiiiin super innoissani!

ps. Jos on jotain ihania ravintolavinkkejä tai mitä vaan, niin kerro!  pps. Mitähän ihmettä sitä pakkaa mukaansa, kääk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *