nyc sunset

En edes tiedä mistä aloittaa kun en oikein taida olla vielä ihan täysin prosessoinut sitä, että todella oltiin New Yorkissa ja todella kuljin niitä samoja katuja joissa lukuisat suosikkisarjat sekä -elokuvat on kuvattu. NYC oli just niin upea, uskomaton, yllättävä ja lumoava  kuin mitä olin ajatellut ja kaikkea muuta vielä enemmän, superlatiivi monessa mielessä.

Käytiin kaikki ”pakolliset turistikohteet” läpi: haahuiltiin MET:n käytävillä tuntitolkulla, ihasteltiin heräävää kaupunkia Top of the Rockissa ja illan laskeutumista Empire State Buildingissa kuin myös haistelemassa historiaa Intrepid-lentotukialustalla noin vain muutamia mainitakseni. Unohtamatta kaikkia niitä upeita ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja. Kuvia reissussa tuli otettu reilusti yli tuhat, askeleita sen sijaan melkein 180 tuhatta. Oma instafeedinikin on edelleen Nycissä koska niitä ihania kuvia riittää jaettavaksi ihan loputtomasti.

Tämä kuva on itseasiassa napattu puhelimella just auringonlaskiessa kun käveltiin Central Parkista takaisin 6th avenuelle. Jo ihan se Central Parkissa kävely, polulta toiselle haahuilu ja luistinradan vieressä ihastelu tuntui uskomattomalta niin jotenkin tää auringonlasku teki kaikista jo koetuista onnentunteista vielä taianomaisempia. Ah, oon vieläkin niin haltioissani koko reissusta ja haluisin vaan muistella kaikkea koettu – puhumattakaan siitä, miten paljon tahtoisin jo takaisin!

Puran reissun muutamaankin eri postaukseen, jotta saan niitä edes vähän järjesteltyä eikä postausten pituus veny ihan mahdottomiksi. Ajattelin kertoa kokemukset citypassista, nähtävyyksistä, liikkumisesta ja syömisestä ! :). Tuleeko muuten mieleen toiveita reissuun liittyvistä postauksista?

2 Comments

 1. Ässsätässä 13.2.2019

  Rakastan nyciä! Eli kaikki sieltä kiinnostaa! 😍

  Vastaa
  • Elina 13.2.2019

   Ah, nyc oli niiin😍 eli paljon on varmasti juttua tulossa😁🙈

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *