New York diary

Nycin reissusta on kulunut jo kuukausi. Kuukausi siitä että tultiin kotiin ja yli, että edes lähdettiin reissuun. En ole osannut jotenkin käsitellä vieläkään koko reissua kokonaisuutena. Se oli uskomattoman upea ja niin pitkäaikainen unelma etten oo edes ehkä tajunnu, että tuli tosiaan oltua Nycissä 10päivää ja nähtyä sekä koettua niiiiin paljon. Enkä tiedä oikein miten purkaa kaikki tunteet, tuoksut ja ajatukset postauksiin – ettei välistä jää jotain oleellista tai tunnelma jää valjuksi.

Haluisin kuitenkin purkaa kaiken, jotta ne jää ylös ja saan elää kaikki päivät ja fiilikset uudestaan ja uudestaan – ennen seuraava kertaa koska Nyciin on pakko päästä. Sydämestä ja sielusta jää ympäri maailmaa reissatessa paloja sinne ja tänne, toisiin paikkoihin vähän enemmän kun muualle ja useimmiten ihan huomaamatta. New Yorkiin jäi paljon,mutta sain takas vielä reilummin. Ehkä teen ihan rehellisen päiväkirja-tyyppisen ratkaisun ja käsittelen jokaisen päivän ihan omanaan. Ettei jää mitään välistä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *