Sunday wishlist

wanties2.jpg

1. Gucci // 2. Zara // 3 . Missoma // 4. ATP Atelier

 

Tällä hetkellä haaveissa:

– Punaiset nilkkurit. Vagabondin ”sukkanilkkurit” ovat osoittautuneet loistavaksi hankinnaksi, joten haaveilen Zaran vastaavista mutta samettisina. Materiaali ei ole ehkä se otollisin Suomen syksyyn, mutta jestas miten kauniit ne ovat! Toisivat pientä extraa kenkäkaapille – kaikkien ei tarvisi aina olla mustia.

– Uusi lompakko. Tämän hetkinen alkaa pelottavasti näyttää siltä, että leviää laukun pohjalle hetkellä millä hyvänsä. Tähän Guccin yksilöön menin ihastumaan jo keväisellä Dubain reissulla, mutta epäsuotuisan valuuttakurssin vuoksi jätin ostamatta. Se täyttäisi kaikki kriteerini niin kokonsa, mallinsa kuin värinsä puolesta. Viikoittaisen ihastelun vuoksi olisi varmaan jo aika klikata se kotiin asti.

–  Rakastan pieniä, kultaisia koruja ja tämä Missoman horn-riipus olisi just eikä melkein täydellinen arkikoruksi. Tässä olis potentiaalia joululahjaksi, dear santa? 

– Ikuisena laukkutyttönä listallani roikkuu aina useampi haave tai ihastus. Tällä hetkellä ATP Atelierin minimalistinen muotoilu ja jykevä nahka puhuttelee.

Tämän hetkistä lempiväriä ei liene kenenkään kovin vaikea arvata. 

0 Comments

 1. JohannaN 22.10.2017

  Uuden lompakon minäkin tarvitsisin! Tai oikeastaan korttikotelon. Nykykään tulee käytettyä pieniä laukkuja enemmän, joten pieni muutamalle kortille sopiva kotelo olisi kätevä. 🙂

  Vastaa
  • elinakui 22.10.2017

   Korttikoteloa oon myös miettinyt, käteistä kun ei enää niiiin hirveästi tule kannettua mukana. Jotenkin oon kuitenkin vaan niin tottunut tuollaiseen pikkulompakkoon, etten tiedä osaisinko vaihtaa vielä ihan pelkkään koteloon 🙂 . Kotelo on kyllä hirmu kätevä pieniin laukkuihin!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *