Seeing red

En voi uskoa että liityin vasta nyt Pinterestiin! Oikeasti, ihan vasta tänään. Ei sillä, etten olisi tiennyt siitä tai ymmärtänyt mitä varten se on mutta – V A U. Tuttuun tapaan samalla nimimerkillä Elinakui myös siellä ja lisäsin myös tuohon ylös suoran linkin mun profiiliin! Toistaiseksi siellä ei ole kuin tämä alla oleva kuva, jossa omia punaisia suosikkeja mutta veikkaan, että ”pinnailen” moodboardeja sekä inspiraatiokollaaseja  hyvinkin nopeasti niin omista, kuin myös muiden kuvista. Kerro myös sun oma Pinterest-tunnus, jotta pääsen seurailemaan!
Kuvassa oleva Guccin Disco Soho bag on ostos parin vuoden takaa ja oon edelleen ihan super onnellinen, että päädyin silloin ottamaan sen tuossa upeassa Tabasco red -sävyssä. Muut mun laukut onkin perinteistä mustaa ja harmaata, joten tää on niin hyvä piriste asuun kuin asuun. Ja laukkua itseään voisin kehua maasta taivaisiin – se on niin kokonsa ja nahkansa puolesta ihan mieletön. Toisinaan haaveilen samasta laukusta toisessa värissä, mutta toistaiseksi pitäydyn tässä ainokaisesta. Guccin Marmont tai Dionysus eivät ole iskeneet ihan samaan malliin mitä tämä Disco vaikka niitä monella olenkin ihastellut.
Zaran korkkarit nappasin mukaan Fuenteventuralta ja odottelen tilaisuutta, että pääsen käyttämään niitä! Suomessa kun ei ihan muutamaan kuukauteen kannata lähteä pikkukengissä ulos, ainakaan jos meinaa pysyä pystyssä ja terveenä. Oon ihastunut ihan hirveästi just slingback-malliin ja terävään kärkeen, ihanalla Hannalla on muutamatkin upeat korkkarit niin Diorilta kuin Manolta ja ne on todellisia kenkäunelmia!
Pusero on Marimekon Ilma-raitapaita, joka on uusittu versio klassisesta raitapaidasta, jossa on just sopivan rento fit. Korvikset on Hennesiltä kesältä, nyt myynnissä olevissa taitaa olla hieman talvisemmat sävyt.

Luin muuten joku aika sitten tekstin siitä, että on hassua kun otsikko on englanniksi mutta koko muu postaus suomeksi. En ole oikeastaan koskaan edes ajatellut asiaa sen kummemmin, koska jotenkin nuo enkkuotsikot ovat tuntuneet jotenkin luontevilta. Suomi ei oikein taivu kaikkeen samaan tapaan ja jotenkin englanti tuntuu vaan suurimmaksi osin paremmalta. Vai mitä mieltä te olette – seeing red vai näen punaista?
 

5 Comments

 1. JohannaN 18.12.2017

  Pinterest on kyllä huikea! Vasta olen itsekin hetken aikaa käyttänyt. Ja nyt jopa sain poikaystävän innostumaan siitä ja hän taitaa viettää siellä enemmän aikaa kuin minä, hahhaa 😀
  Tuo kuva on upea! Ja Marimekon Ilma ihan paras malliltaan👌

  Vastaa
 2. elinakui 21.12.2017

  En oo ihan vielä sinut sen kanssa mutta pikkuhiljaa 🙈
  Ja kiitos! Tuo paita on kyllä ihana, malli on kieltämättä ihan täydellinen ✨

  Vastaa
 3. Ilona 22.12.2017

  Moi! Mitä sä teet työkses? 🙂

  Vastaa
 4. Eveliina 27.12.2017

  Olen usein törmännyt samanlaiseen kysymykseen, viimeksi uusimmassa postauksessani. Enkä osaa sanoa! Minua ei siis haittaa lainkaan otsikot ja vaikka mitä muutakin englanniksi, kun usein ei sitä edes jotenkin huomaa. Sitä kuulee ja näkee koko ajan kaikkialla, että juuri tämänkin otsikkosi tapaiset lausahdukset vain ”kuuluu” olla usein englanniksi. Eikä sitä edes osaa ajatella 🙂

  Vastaa
  • elinakui 29.12.2017

   Niinpä! Hauskaa, miten asia nousee aina ajoittain esille esim just kommenteissa. Itse en ole koskaan ajatellut asiaa sen enempää tai koe sitä jotenkin ”hassuksi”. Ja kuten sanoit, jotkut asiat vain kuuluu sanoa englanniksi 🙈😁 Ne kun ovat vakiinnuttaneet paikkansa sloganeissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *