Instagramin 9 tykätyintä / 2018

Heippa 2019! Olen hieman hämilläni siitä, miten koko vuosi 2018 humisi silmissä ohi ollen upea, lämmin ja mitä ihanin mutta silti päättyen ihan liian nopeasti. En sano, ettei viime vuoteen olisi mahtunut myös huolta ja murhetta mutta päälimmäinen tunne on onnellisuus ja ilo. Täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaista mutta sekin on ok. Ajattelin kuitenkin startata tämän vuoden fiilistelemällä vielä viime vuoden yhdeksää suosituinta Instagram-kuvaa, joista kumpuaa ihania muistoja!

Tammikuu ja ihana valo, jota halusin fiilistellä kokoamalla yhteen vaatekaapin lemppareita. Yllätyin, että tästä tuli niin suosittu ja itseasiassa myös Missoma London jakoi tämän omalla Insta-sivullaan!

Ah, yks parhaista jutuista koko vuonna! Muru valmistui lääkiksestä ja sitä juhlittiin useampana viikonloppuna. Tämä kuva napattiin kotona ennen juhliin lähtöä, jotta tilaisuudesta ja fiiliksestä jäi myös ihania kuvamuistoja. Olin herännyt aikaisin kampaajalle ja siitä kiiruhtanut suoraan meikkiin mutta missään vaiheessa ei väsyttänyt vaikka tultiinkin kuudelta aamulla kotiin jatkoilta. Niin ihania muistoja!

Äitienpäivä ja perinteeksi noussut vaahtokarkkimarenkikakku – NAM! Keväällä marenki onnistui täydellisesti ja koko kakku oli ihan mielettömän hyvää.  Tää on aina virallinen startti kesälle ja marjapavloville.

Oltiin Tallinnnassa minilomalla ja tämän pionikuvan nappasin vanhan kaupungin kukkatorilta. Taitaa löytyä seuraajista myös pionifaneja kun tämä ei suinkaan ollut ainoa kuva tästä yhdeksiköstä, josta kyseistä kukkaa löytyi! Mietin joka kerta että kumpa saisi napattua Tallinnasta kukkia myös kotiin, kun tuollainen mielettömän iso puska maksaa noin 2,5euroa mutta en ole lainkaan varma selviäsikö ne lopulta Tampereelle asti ehjänä.

Sama Tallinnan reissu ja ehkä kuvatuin ovi vanhassa kaupungissa. Törmättiin tähän itseasiassa vähän vahingossa kiertelyn lomassa joten pakkohan siinä oli kuva napata. Haastetta toki loi se, että heti ovea vastapäätä on ravintolanterassi joten kauhean kaukaa ei kuvattua saanut ja myös muutamankin huudahtelun ja viheltelyn kuvaamisen aikana ehti saamaan. Tässä myös yks kesän lemppariasuista kunnes tuli liian kuuma housuille – nää COS:n culottesit on ihanat!

Tämä kukkapuska oli feedini eniten tykätyin kuva vuonna 2018. Enkä oikeastaan ihmettele, tulee edelleen hyvä mieli tätä katsoessa ja tuota huumaavaa tuoksu muistellessa – pionikausi ei ole kamalan pitkä joten siitä on joka vuosi nautittava täysillä, tämän vuoden sesonkia odotellessa! Omat lempparit on löytynyt jo parina vuotena hieman yllättäen ihan Stokkan kukkapuolelta.

Piipahdin alkutalvesta Helsingissä ja sain todistaa ihanan ensilumen satamisen tuona päivänä! Olin niin fiilikssä kun lunta tuprutteli isoina hiutaleina ja maa muuttui hetkessä valkoiseksi. Rohkaistuin myös pyytämään tuntematonta tyttöä ottamaan nopeasti puhelimella kuvan Senaatintorilla ja vaikka alkuun mietinkin, etten julkaise kuvaa muuten kuin Storyssa niin päätyi se yhdeksi suosituimmaksi kuvaksi!

Itsetehdyt havukranssit taisi olla tänä talvena ja jouluna se juttu enkä ihmettele, näiden näpertämisessä on oma harmoniansa ja ihanaa vaan keskittyä rautalangan ja elementtejen pyörittelyyn jotta lopputuloksesta saa mieleisensä. Tämän DIY-paketin ostin ihanasta Helmivillakosta ja materiaalipaketti oli ihan mieletön. Kranssi on itseasiassa edelleen eteisessä ja pian edessä on sen purkaminen, rautakehikon talteenottaminen ja ensi talveksi varastointi. Haaveilen kyllä että saisin sen varastoitua tällaisenaan mutta realistisesti se ei ehkä olisi yhtä ihanan pöyhkeä varastoinnin jälkeen. 

Last but not least. Tämä on joululomalta Ylläkseltä – napattu ihanan hiihtolenkin jälkeen pakkassäässä kun kaamos värjäsi taivaanrannan ihan mielettömäksi. Kuva on otettu tosiaan puhelimella ja sormet pakkasesta täristen mutta tunnelma ja värit tallentui niin todellisina tähän etten meinaa uskoa. Olisin voinut tuijottaa tätä maisemaa ikuisuuden jos kylmyys ei olisi iskenyt hikisen hiihdon päälle liiaksi. Tää on sellainen paikka että sydämen syke rauhoittuu ja on vaan helppo olla, kiire ja stressi unohtuu heti kun auton nokka kääntyy isolta tieltä kohti Äkäslompoloa. Lapin taika – se on niin todellinen <3 .

Kohti uutta vuotta ja kaikkia ihania, uusia seikkailuita. Paljon onnea ja iloa niin sun kuin munkin vuoteen! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *